Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia "Przekreślony Kłos" na AKADEMIĘ KULINARNĄ CELIAKA.
Tematem najbliższych warsztatów będzie malowanie jajek czekoladowych.
Szkolenie poprowadzi Mistrzyni Świata w dekoracji tortów - Jowita Woszczyńska, autorka książki „Sugar fairy tale”.
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA to zaawansowane warsztaty kulinarne, które uczą przygotowywania bezglutenowych potraw, wypieków i dekoracji cukierniczych. Warsztaty AKADEMII KULINARNEJ CELIAKA odbywają się w małych grupach i prowadzone są przez mistrzów kulinarnych - szefów kuchni najlepszych restauracji oraz mistrzów cukiernictwa. W trakcie warsztatów każdy z uczestników samodzielnie (pod okiem mistrza) przygotowuje każdą potrawę od początku do samego końca.
Warsztaty odbędą się w sobotę, 2 marca br., w Bydgoszczy, przy ul. Sułkowskiego 30 - początek warsztatów o godz. 9:00.
Udział w warsztatach jest nieodpłatny.
Zapisy mailowe - dietetyk@dietabezglutenowa.pl – decyduje kolejność zgłoszeń.
Serdecznie zapraszamy
Tematem najbliższych warsztatów będzie malowanie jajek czekoladowych.
Szkolenie poprowadzi Mistrzyni Świata w dekoracji tortów - Jowita Woszczyńska, autorka książki „Sugar fairy tale”.
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA to zaawansowane warsztaty kulinarne, które uczą przygotowywania bezglutenowych potraw, wypieków i dekoracji cukierniczych. Warsztaty AKADEMII KULINARNEJ CELIAKA odbywają się w małych grupach i prowadzone są przez mistrzów kulinarnych - szefów kuchni najlepszych restauracji oraz mistrzów cukiernictwa. W trakcie warsztatów każdy z uczestników samodzielnie (pod okiem mistrza) przygotowuje każdą potrawę od początku do samego końca.
Warsztaty odbędą się w sobotę, 2 marca br., w Bydgoszczy, przy ul. Sułkowskiego 30 - początek warsztatów o godz. 9:00.
Udział w warsztatach jest nieodpłatny.
Zapisy mailowe - dietetyk@dietabezglutenowa.pl – decyduje kolejność zgłoszeń.
Serdecznie zapraszamy