Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia "Przekreślony Kłos" na kolejne warsztaty w ramach AKADEMII KULINARNEJ CELIAKA.
Menu warsztatów podamy w późniejszym terminie - na FB Stowarzyszenia.
Menu warsztatów podamy w późniejszym terminie - na FB Stowarzyszenia.
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA to zaawansowane warsztaty kulinarne, które uczą przygotowywania bezglutenowych potraw, wypieków i dekoracji cukierniczych. Warsztaty AKADEMII KULINARNEJ CELIAKA odbywają się w małych grupach i prowadzone są przez mistrzów kulinarnych - szefów kuchni najlepszych restauracji oraz mistrzów cukiernictwa. W trakcie warsztatów każdy z uczestników bierze udział w przygotowaniu potrawy od początku do samego końca.
Warsztaty odbędą się w niedzielę 23 lutego br., w Zdziersku (koło Łabiszyna) - w Restauracji Pod Jesiotrem. Udział w warsztatach jest nieodpłatny.
Zapisy mailowe - dietetyk@dietabezglutenowa.pl – decyduje kolejność zgłoszeń. Warunkiem zapisu na warsztaty jest posiadanie statusu członka/beneficjenta Stowarzyszenia.
Warsztaty odbędą się w niedzielę 23 lutego br., w Zdziersku (koło Łabiszyna) - w Restauracji Pod Jesiotrem. Udział w warsztatach jest nieodpłatny.
Zapisy mailowe - dietetyk@dietabezglutenowa.pl – decyduje kolejność zgłoszeń. Warunkiem zapisu na warsztaty jest posiadanie statusu członka/beneficjenta Stowarzyszenia.