Zwykle na naszych warsztatach dzielimy się wiedzą i umiejętnościami z zakresu przygotowania bezglutenowych potraw i wypieków. Tym razem odbędą się nietypowe warsztaty, gdyż sami będziemy starali się opracować przepisy na potrawy azjatyckie - oczywiście w bezglutenowej wersji - aby w przyszłości móc się podzielić z Wami sprawdzonymi przepisami. Wstępnie planujemy sernik japoński oraz kulfi.
Warsztaty odbędą się w sobotę, 14.08.2021 r. w godz. 11:00 - 15:00 w siedzibie Stowarzyszenia "Przekreślony Kłos" w Bydgoszczy, przy ul. Łokietka 6. Osoby zainteresowane udziałem w tych nietypowych warsztatach prosimy o kontakt mailowy: dietetyk@dietabezglutenowa.pl do 12 sierpnia 2021 roku.
Mile widziane są osoby, które mają doświadczenie w potrawach kuchni azjatyckiej.
Mile widziane są osoby, które mają doświadczenie w potrawach kuchni azjatyckiej.
Zajęcia WARSZTATÓW NAUKI ŻYCIA Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ odbywają się w kameralnych grupach i dają możliwość nie tylko nauki przygotowania bezglutenowych wypieków i potraw, ale także spotkania się z innymi chorymi oraz wymiany doświadczeń. Warsztatom towarzyszy degustacja przygotowanych potraw i wypieków. Warsztaty adresowane są do członków Stowarzyszenia "Przekreślony Kłos"