Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia "Przekreślony Kłos" na AKADEMIĘ KULINARNĄ CELIAKA. Tym razem tematem przewodnim będzie SUSHI DLA POCZĄTKUJĄCYCH w bezglutenowej wersji.
AKADEMIA KULINARNA CELIAKA to zaawansowane warsztaty kulinarne, które uczą przygotowywania bezglutenowych potraw, wypieków i dekoracji cukierniczych. Warsztaty AKADEMII KULINARNEJ CELIAKA odbywają się w małych grupach i prowadzone są przez mistrzów kulinarnych - szefów kuchni najlepszych restauracji oraz mistrzów cukiernictwa. W trakcie warsztatów każdy z uczestników samodzielnie (pod okiem mistrza) przygotowuje każdą potrawę od początku do samego końca.
Warsztaty odbędą się w sobotę, 27 czerwca br., w Bydgoszczy, przy ul. Toruńskiej 76 - w Szkole Gotowania Papryka Bydgoszcz - początek warsztatów o godz. 15:00. Udział w warsztatach jest nieodpłatny.
Zapisy zakończono.